Anar directament a les notícies

El Consell continua negant-se a respondre a Compromís sobre el possible relleu de Monzonís de l’Autoritat Portuària

Publicat el en Economia i Ocupació

La consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, continua evitant pronunciar-se sobre el futur de la presidència de l’Autoritat Portuària de Castelló, després de que les diverses famílies del PP escenificaren una soterrada batalla per rellevar-lo i col·locar alguna persona afí. L’actual president, Juan José Monzonís, té complits 74 anys, i des de fa temps hi ha un clar interés partidista per ocupar el seu lloc.

La diputada autonòmica de Compromís, Mireia Mollà, va demanar explicacions en reiterades preguntes escrites al Consell, que explicara si es pensa o no rellevar a Monzonís, i si s’havia rebut cap petició o proposta en eixe sentit, al mateix temps, en una pregunta següent es preguntava pel cas del President de Autoritat Portuària d’Alacant, Jose Joaquin Ripoll, expresident de la Diputació Provincial i del PP d’Alacant, i implicat en el cas Brugal fins les celles.

De nou, Bonig evita pronunciar-se al respecte del relleu de Monzonís, i el qual du 12 anys en el càrrec, i sols diu que és enginyer de camins, canals i ports de dilatada experiència, i respecte a Ripoll; que és arquitecte amb ampla experiència en l’àmbit de la gestió pública autonòmica i local, i una especial vinculació amb la ciutat i la província. Bonig oblida que Ripoll està imputat en gravíssims delictes i va pactar amb el PP abandonar la presidència de la Diputació a canvi d’aquest lloc.

Per a Compromís, les pressions interessades de famílies del PP de Castelló per copar el lloc de l’Autoritat Portuària de Castelló, i el lamentable cas d’Alacant, demostra com també aquest alt càrrec es tria i usa per col·locar a gent del partit, no pensant en l’interés i la capacitat de gestió, sinó equilibris interns. Ara, el relleu o no de Monzonís a Castelló, és un secret absolut perquè saben que la guerra per col·locar-se en el seu lloc dels potencials aspirats por eixir-li molt cara al PP.