Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat que la compareixença de Rajoy pel cas Bárcenas, “haja sigut un acarament més entre els dos vells partits del sistema plagat de bufetades, que no ha llançat gens de llum sobre el cas”- i ha afegit que- “la compareixença només ha ajudat a aombrar més si cap les pràctiques habituals dels dos vells partits del sistema”.

“El president del govern ha triat l’estratègia de l’atac en lloc de la defensa i açò deixa al descobert que té moltes coses que amagar”, ha declarat Baldoví en referència a la les declaracions que ha fet Rajoy sobre l’atur i les malapteses del PSOE, en el que havia d’haver sigut una de les compareixences més importants per escàndols de corrupció.

“Per a Rajoy sembla que res s’ha fet malament en les files del seu partit: ni hi ha hagut sobresous ni finançament il·legal. En eixe cas, què passarà si el jutge dicta sentència i demostra que ni tot s’ha fet correctament ni dins de la legalitat?”, -ha retret Baldoví de la intervenció del President i ha afegit que- “per a ser la compareixença que s’havia anunciat a so de bombo i platerets i que s’havia venut com un exemple de transparència, haguera sigut preferible que es Rajoy s’haguera quedat en sa casa”.

El diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista ha recordat que “el cas Bárcenas no és un assumpte intern del PP, com ells mateixos volen fer creure. És la major xarxa de delinqüència institucionalitzada instaurada a Espanya i que, desgraciadament els valencians hem conegut i patit de primera mà amb el cas Gürtel que, per cert, encara té molts clarobscurs”, ha denunciat el parlamentari valencià.