Anar directament a les notícies

Compromís dóna suport al recurs d’inconstitucionalitat presentat per la PAH

Publicat el en General

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, i el Síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, han fet públic el seu total suport al recurs d’inconstitucionalitat de la llei 1/2013 presentada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

El diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista, Enric Morera, ha manifestat el “suport i disposició total en la signatura del recurs presentat per la PAH per l’engany que han suposat les mesures legislatives del govern d’Espanya i del PP contra el que hauria de ser una solució a un gravíssim problema econòmic i social que afecta a punts ciutadans”.

Compromís ja ha presentat diverses campanyes per a frenar els desnonaments i denunciar els abusos del sector financer amb campanyes com #RescatemPersones que posava en relleu la necessitat de estar al costat de la ciutadania i garantir el dret a un habitatge digne enfront de la voracitat insaciable dels bancs.

Per això, Compromís ha manifestat la seua adhesió al recurs ja que “volem que s’aplique la normativa europea, la sentència del Tribunal de Luxemburg i que s’acabe d’una vegada per sempre amb aquest atropellament a les llibertats ciutadanes”, ha manifestat el Síndic de Compromís, Enric Morera.

  • Ferran

    Per què Compromís sistemàticament s'amaga en els temes diguem-ne "conflictius": llengua, denominació, bandera… Baldoví està de vacances? Què fa Compromís que no és present en el recurs d'inconstitucionalitat que s'ha presentat al Congrés sobre la llei de llengües d'Aragó? Tampoc estiguéreu presents quan uns quants grups del parlament espanyol presentaren un escrit sobre el dret a l'autodeteminació, i això que Compromís reconeix aquest dret i l'incorpora al seu programa electoral. Si no us el creieu, per què no l'en retireu? Sóc votant des de l'època de la UPV del nacionalisme d'esquerres, però comence per primera volta a replantegar-me a qui votar. Si açò ho feu ara, que no fareu quan "toqueu" poder. Us recorde que aquest "experiment" ja el va dur a terme el PSPV, i així els va.
    Cordialment, Ferran.