Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el balanç de dos anys de govern que ha fet el vicepresident del Consell, “està molt allunyant de la realitat de la societat valenciana i torna a demostrar que el PP viu en una realitat paral·lela i fictícia, que res té a vore amb el que passen a diari les valencianes i els valencians”.

Per al síndic de Compromís, “Fabra ha demostrat ser un president molt feble, incapaç, que no ha sabut actuar front els problemes de corrupció, ni ha sabut prendre mesures contra la crisi econòmica del País Valencià”.

Morera ha recordat que l’actual cap del Consell, “no ha tingut en cap moment la valentia de reivindicar els més de 13.000 milions d’euros que ens deu l’estat espanyol a les valencianes i valencians i, a més, ha aplicat una política de marginació, de devaluació social i ha condemnat a milers de persones a la misèria més absoluta amb unes polítiques de retallades i d’atacs al benestar”.

Per una altra banda, el portaveu de Compromís ha alertat de la “deriva preocupant del president del Consell, que empra la Generalitat o vol fer ús d’aquesta per a les seues qüestions personals, com un entrenador o com un patrocini innecessari d’un equip de bàsquet on està un amic seu. Això no toca mai, i molt menys en la situació actual”.