Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, considera que les novetats del cas Bárcenas i del presumpte finançament il·legal i sobresous del PP, “està arribant als límits de l’absurd. El PP s’està rient de la justícia, dels ciutadans i de la democràcia i avui, amb els ordinadors sense cap informació que han portat a l’Audiència Nacional han demostrat el menyspreu que té el PP a la veritat, a la transparència i a l’estat de dret”.

El parlamentari valencià ha declarat que l’actuació del PP, esborrant informació dels ordinadors de Bárcenas, “deixa patent que aqueix partit té moltes coses que ocultar a la justícia, de la mateixa forma que està ocultant informació a l’opinió pública i també al parlament. Aquesta forma d’actuar li resta la legitimitat la presidència de Mariano Rajoy perquè reforça les proves de el “dopatge” en forma de finançament il·legal del que s’ha servit el PP per a guanyar les diferents eleccions”.

Baldoví ha convidat al PP al fet que deixe “de fer el ridícul, ja que el cas Bárcenas té una transcendència internacional i demà el partit de Rajoy tornarà a ser la riota de molts mitjans de comunicació. Després de tants mesos de mentides i de contradiccions, el millor que podia fer el PP és col·laborar amb la justícia per a esclarir els fets, perquè depuren responsabilitats i es puga apartar de la vida pública a aquelles persones que hagen actuat de forma il·legal i immoral”.