Bota al contingut principal

Compromís es lamenta de l’incompliment per part de la Conselleria d’Educació dels pagaments de les beques corresponents al curs 2012-2013.

La diputada autonòmica de Compromís i portaveu adjunta d’aquesta formació, Mònica Oltra, mitjançant pregunta per escrit, ha demanat a la conselleria d’Educació Cultura i Esport per la previsió que té per a pagar les beques concedides per a l’adquisició de llibres de text corresponents al curs passat.

Oltra ha demanat a la conselleria de Maria José Català “un calendari de pagaments creïble per a aquestes ajudes que recordem, encara es deuen des del començament del curs passat”.

La diputada ha demanat, a més, “que deixen de prendre’ns el pèl amb respostes ambigües. Com que ja tenen degudament fiscalitzades i compatibilitzades aquestes ajudes, el que han de fer és abonar-les, ja que s’ha passat el curs i els beneficiaris encara no han vist ni un cèntim”.

“En lloc de malgastar els diners dels valencians en polítiques de dubtosa rendibilitat, el que han de fer és pagar les ajudes concedides a les famílies que tenen reconegudes les beques, les quals tindran un xicotet alleujament econòmic ara que el curs escolar tot just comença”, ha afirmat la portaveu de Compromís.

Per a finalitzar, Oltra ha remarcat l’aposta del seu grup per una “escola pública, valenciana i de qualitat, així com el compliment per part de l’administració valenciana dels seus compromisos i obligacions en matèria educativa, que recordem és la inversió de futur més gran que podrem deixar en herència als nostres fills i filles”.