Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha realitzat una valoració de l’escrit de conclusions provisionals de la Fiscalia Anticorrupció en què acusa al President de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, d’un delicte continuat de suborn.

Segons Morera “l’escrit de la fiscalia deixa ben clar que Camps va rebre regals de la trama Gürtel en atenció al seu càrrec com a President de la Generalitat i demana l’obertura de juí oral. Les proves contra Camps són ben clares i este procés conduirà irremeiablement al President a la banqueta dels acusats”.

“Una vegada més des de Compromís reclamem a Camps que deixe el seu càrrec i deixe així de perjudicar la imatge de la institució que presideix. La seua actitud d’aferrar-se al càrrec en esta situació està desprestigiant a la Generalitat”.

Per a Morera “el balanç de Francisco Camps al capdavant del Consell ha resultat nefast a la roïna gestió econòmica s’ha sumat la greu crisi institucional provocada pels casos de corrupció, que no només l’afecten a ell sinó a nombrosos membres del seu partit”.

“La debilitat de Camps és evident, la seua única preocupació és el seu futur personal dins de la política i ja només està pendent de què des de Madrid el nomenen oficialment candidat, abandonat les seues funcions com a cap del Consell”.

“Els valencians i valencianes necessitem confiar en les nostres institucions per a poder eixir de l’actual crisi i en eixe sentit és imprescindible que la Generalitat deixe d’estar governada per algú amb un desprestigi tan gran com Francisco Camps”, ha conclòs el portaveu de Compromís.