Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en les Corts Josep Maria Pañella ha reclamat una Comissió d’Investigació al Parlament valencià per “recopilar tots els despropòsits” de l’Aeroport de Castelló que ens estan costant molts milions d’euros als valencians i que ens ha situat en el centre de la vergonya i del ridícul més espantós”.

Pañella considera que “la sentència que condemna al Consell a pagar 120 milions d’euros a la concessionària de l’aeroport ja és el súmmum i la societat té dret a saber la veritat, tota la veritat sobre el més que conegut aeroport sense avions”.

“És necessari, per decència i per salut democràtica que passen per les Corts des de qui va tenir la brillant idea, els qui van signar els informes de viabilitat i els qui ens estan fent perdre milions d’euros, mentre que es retallen en serveis públics bàsics i necessaris”.

El diputat de Compromís per Castelló considera aquesta Comissió d’Investigació “molt necessària perquè es depuren responsabilitats polítiques, perquè no podem oblidar que aquest aeroport va ser una idea executada amb diners públics per fer un electoralisme molt lamentable”.

Per la seua banda, el coportaveu de Compromís a la comarques de Castelló, Carles Mulet, ha afirmat que la sentència del jutjat de primera Instància número 1 de Castelló que resol el contracte entre Aerocas i Concessions Aeroportuàries (Conaer) i obliga a la promotora de la infraestructura a abonar a l’exconcessionària més de 120 milions d’euros per les obres ja executades, “sembla el final d’un pacte”.

“Si realment est és la fi d’aquesta història d’amor, cal exigir a Conaer corregir les innombrables deficiències de l’obra lliurada al març de 2011, deficiències que no s’han solucionat a data d’avui”, ha agregat.