Bota al contingut principal

La candidatura de Compromís per Elx s’ha presentat hui com la única opció política “que farà possible que hagen polítiques progressistes a la ciutat”, tal i com ha explicat el portaveu de la coalició en Les Corts Valencianes, Enric Morera, qui ha afegit que “Elx serà la ciutat des d’on les forces de progrés recuperaran la Generalitat Valenciana”.

Morera ha presentat hui públicament la candidatura de Compromís per Elx -que reedita el pacte d’Iniciativa, Bloc i Els Verds al municipi-, acompanyat de la diputada autonòmica de Compromís Mireia Mollà -número ú de la candidatura a Les Corts per Alacant-, i la cap de la llista local i actual regidora de Cultura a Elx, Àngels Candela.
 
Morera ha explicat que Compromís “ha tingut la clau per a evitar un govern de dretes a la ciutat il·licitana” i ha destacat que l’experiència d’aquesta última legislatura al municipi demostra que “des d’un govern municipal d’esquerres es poden fer polítiques molt avançades per al benestar dels ciutadans”.
 
Alhora, el portaveu de la coalició ha assegurat que la llista municipal de Compromís estarà “formada pels millors candidats” i ha fet una crida als ciutadans crítics amb les polítiques del Consell i les del Govern central “de tirar-li mà a la butxaca dels treballadors”  per a que “no es queden a casa i se sumen a aquest projecte”.
 
Morera ha afirmat també que “Elx, una ciutat emblemàtica i doble Patrimoni de la Humanitat, es convertirà en el model per a aconseguir el govern de la Generalitat Valenciana a partir d’unes polítiques d’esquerra i ambientalistes”.
 
Per la seua banda, Mireia Mollà ha explicat que els partits de la coalició “han fet un exercici de responsabilitat” al reeditar el pacte de Compromís a Elx, que en les pròximes eleccions “no només espera revalidar la seua representació a l’ajuntament, sinó que sumarà més vots, davant un PSOE que s’ha mostrat descafeïnat davant la crisi”.
 
La cap de la llista local, Àngels Candela, ha remarcat que la voluntat de Compromís per Elx és “governar i seguir fent polítiques que compten amb la gent, que estiguen arrelades al territori i, en definitiva, que milloren dia a dia la vida dels ciutadans d’Elx”.