Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha mostrat la disconformitat del seu grup amb la decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) de no imputar a l’ex president de la Generalitat, Francisco Camps, i l’Alcaldessa de València, Rita Barberá pel cas Noos.

Per a Oltra, “que hi haja un jutge com l’instructor del cas que veu clars indicis de delicte en l’actuació de Camps i Barberá, que hi haja una fiscalia que ha demanat la imputació i que després el TSJ diga que no troba indicis de delicte no deixa de ser com a poc insòlit”.

“Quan hi ha un jutge com Castro que ha vist clars indicis de delicte, quan sembla que amb Camps i Barberá s’ha d’aplicar la mateixa lògica que ha portat a imputar als dirigents de Balears, perque han fet el mateix que els dirigents d’ací, la resolució del TSJ resulta poc comprensible”.

“Després que ningú es pregunte perquè els ciutadans perden la fe en una justícia que es molt dura per a la gent normal i sembla moltíssim més indulgent per als poderosos”, ha conclòs Oltra.