Bota al contingut principal

El portaveu adjunt de Compromís, Juan Ponce, ha mostrat la indignació del seu grup parlamentari pel desenvolupament de la Comissió de Governació d’aquest matí a les Corts.

Per a Ponce “és inacceptable que s’haja suspès la comissió després de poc més de dues hores de desenvolupament quan s’anava a tractar el punt que més interessava a l’opinió pública, que era l’explicació que ha de donar el conseller de Governació, Serafín Castellano, sobre la seua relació amb les empreses AVIALSA i Construccions Taroncher, adjudicatàries de nombrosos contractes de l’administració autonòmica”.

Segons ha assegurat Ponce l’estratègia del PP perquè Castellano no realitzara hui aquesta compareixença va començar en el moment de situar l’inici de la sessió a les 11 hores, quan l’habitual és a les 10.30 i fins i tot podria haver començat més prompte. Alçar la sessió sense cap justificació a la 13.15 per no substanciar el punt de l’ordre del dia que quedava és una falta de respecte cap als ciutadans i els seus representants al parlament valencià i evidencia com de poc que creu el PP en el sistema democràtic”.