Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “els pressupostos del Govern central per a 2014 tornen a confirmar la discriminació sistemàtica que pateixen les comarques d’Alacant, ja que este territori rebrà de nou una inversió molt inferior a la mitjana, un fet que llastra encara més la seua eixida de la crisi”. 

Mollà ha assenyalat que “les inversions per al pròxim any han disminuït en més de 40 milions d’euros respecte a 2013 i només es rebran 215,8 milions d’euros, tot i que esta província és la quarta de l’Estat en nombre d’habitants”. 

“En este sentit, no es pot entendre de cap manera que les comarques d’Alacant vagen a rebre fins un 40 per cent del pressupost que els correspon”, ha destacat la diputada, que ha recordat que “precisament Alacant és un dels territoris més castigats per la crisi i, en este sentit, necessita de més inversions per reactivar la seua economia productiva”. 

Davant esta situació, Mireia Mollà ha assegurat que “els ciutadans i ciutadanes d’estes comarques es mereixen un tracte just i digne per part del Govern central i és per això que des de Compromís tramitarem totes les esmenes necessàries a partir del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, per reivindicar les inversions pendents”. 

“L’únic que podem esperar d’estes receptes austericides del govern de Mariano Rajoy és més atur i més exclusió social i, en este sentit, des de Compromís seguirem exigint des de tots els mecanismes possibles un canvi de polítiques que acaben amb estes desigualtats i este estancament econòmic”, ha conclòs la diputada.