Bota al contingut principal

El diputat de Compromís ironitza: “Quina casualitat! És cert que el PP governa moltes poblacions, però no un tant per cent tan elevat!”

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha mostrat “la nostra sorpresa en comparar la relació de les poblacions on el president Fabra ha anunciat l’inici de les obres de nous edificis escolars en substitució dels actuals barracons, amb la d’alcaldes del PP, i comprovar que pràcticament coincideixen. No serem nosaltres qui negarem que, a hores d’ara, el PP té a les seues mans moltes alcaldies del nostre país, però un tant per cent tan elevat?”

Pañella diu que “per suposat, ens sembla molt bé que es construïsquen aquests nous centres, i ens alegrem per l’alumnat i el professorat que deixaran d’estar durant anys en uns barracons sense condicions. I, de fet, vigilarem molt bé que no passe com tantes vegades, i que aquestes promeses no es queden en meres paraules, sinó que siguen ben aviat realitat. Però, dit això, no podem menys que lamentar que tantes altres escoles continuen mantenint els barracons, potser perquè no han tingut “la sort” d’haver escollit un alcalde del PP”.

Davant d’aquests fets, el diputat de Compromís ha dit que “per això li he presentat a la consellera d’Educació una pregunta parlamentària per a saber quins criteris s’han tingut en compte a l’hora d’escollir unes escoles sobre unes altres per a posar fi al seu lamentable funcionament en barracons. I, alhora, per a fer referència a aquestes dues llistes comparades, de noves construccions i alcaldies del PP, per a que ens tranquilitze, si és que pot, mirant de fer-nos veure que ha estat una mera casualitat, i que el color polític de les alcaldies no ha tingut res a veure en el moment de la tria”.