Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que“exigim a la Conselleria de Benestar Social que pague el deute de huit milions d’euros que manté amb la residència de majors de Foietes, en Benidorm, ja que està en perill l’atenció de més de cent persones entre les que es troben homes i dones de mobilitat molt reduïda”. 

Mollà ha indicat que “la situació que està travessant esta residència, de titularitat pública però gestió privada, és clarament insostenible si tenim en compte que, atesos els impagaments del Govern valencià, no podrà fer front a l’abonament de les nòmines dels 74 treballadors”. 

En este sentit, la diputada ha assenyalat que “les conseqüències del deute arriben, per tant, a treballadors i usuaris i a les seues respectives famílies, que ara han de patir la mala gestió econòmica del govern del PP, traduïda en impagaments i duríssimes retallades en el sector social”. 

“Per això des de Compromís tornem a denunciar que per al govern del PP les persones dependientes no siguen una prioritat i permeta posar en perill la continuïtat d’un servei que resulta bàsic per a molta gent i que ha de garantir una atenció digna als usuaris”, ha destacat.

 

Mireia Mollà ha afegit que “cal recordar que els usuaris ja hagueren de tornar a abonar una quantitat de diners extra al mes per adquirir productes de primera necessitat i, davant esta situació, des de Compromís reclamem el pagament immediat a l’empresa adjudicatària del servei per tal d’assegurar la seua continuïtat”.