Bota al contingut principal

El coportaveu de Compromís a Castelló, Carles Mulet, ha denunciat aquest dimecres que la societat pública Aerocas ha gastat 23 milions d’euros en set anys en concepte de publicitat de l’aeroport, sense comptar amb els diversos convenis de patrocinis i “esponsorizaciones” esportives.

Segons ha apuntat Mulet, la despesa va ascendir entre 2006 i 2012 a un total de 22,86 milions d’euros.

Així ho ha indicat després de revisar els informes dels Comptes Generals de la Intervenció General de la Generalitat, on ha recalcat que encara que “no apareixen desglossades detalladament les partides dels anys 2005, 2004, 2003 o anteriors on Aerocas ja pot tenir despesa, la partida denominada Publicitat, Propaganda i Relacions Públiques summa quantitats milionàries”.

El portaveu de la coalició ha apuntat que els anys de “més abús van ser 2011, amb més de cinc milions gastats, els set en 2010 o els 6,79 en 2009”. Segons ha dit, en aquesta despesa “caldria incloure tota la relacionada amb els patrocinis esportius”.

Mulet ha subratllat que aquests diners “s’ha malgastat de manera indecent”, ja que “no tenia cap sentit en anys estar publicitant una infraestructura que era simplement açò: una infraestructura sense ús”. La coalició afirma que entendria “promocionar Castelló, les comarques i els seus atractius, però promocionar d’aquesta manera una infraestructura sense ús és simplement en màrqueting tirar els diners”.