Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “reclamem a la Conselleria d’Infraestructures que pose en marxa mesures per aconseguir implantar més connexions estatals a l’aeroport de l’Altet, davant la gran disminució que han registrat en els últims temps els vols amb origen o destinació dins d’Espanya”. 

Mollà ha indicat que “en l’actualitat l’aeroport de l’Altet únicament es troba connectat amb unes poques connexions a Madrid, Barcelona, Bilbao i Palma, una xifra molt petita si tenim en compte que estem parlant d’un dels principals aeroports de l’Estat”. 

En este sentit, la diputada de Compromís ha explicat que “tot i l’augment de passatgers registrat per este aeròdrom durant els mesos d’estiu, no podem donar l’esquena al mercat turístic espanyol i, per això, es fa necessari que el Govern valencià actue per recuperar els vols a estes destinacions”. 

Alhora, Mireia Mollà ha afirmat que “és també la manera de garantir als ciutadans i ciutadanes d’este territori que puguen comptar amb connexions més dignes amb altres ciutats estatals, ateses les greus mancances que patim en altres infraestructures, com és el cas del tren”. 

“L’aposta del Govern valencià per l’aeroport de l’Altet ha de ser ferma i passa per dotar a l’aeròdrom d’unes condicions bàsiques per seguir creixent, com són la connexió de l’aeroport per tren o el foment d’un turisme de qualitat en els municipis turístics del seu voltant”, ha conclòs la diputada de Compromís.