Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha lamentat que el Consell haja rebutjat una proposició de llei sobre seguretat laboral elaborada per Compromís perquè “estava destinada a incrementar el benestar dels ciutadans”.

Morera s’ha referit així a la decisió del Govern valencià que ha mostrat hui el seu criteri contrari a la presa en consideració i la seua no conformitat a la tramitació de la proposició de llei presentada per Compromís per a la prevenció dels accidents laborals i d’ajuda a les víctimes i els seus familiars. El líder valencianista ha recordat que el text legal que pretenia tramitar la tercera força política de les Corts, “estava adreçat a incrementar el benestar dels ciutadans”, i és un projecte legislatiu que “unes altres comunitats tenen” i aa qual l’Executiu valencià “ha dit que no”.

“És una pena perquè era una llei molt bé pensada i molt ben feta i és d’allò més preocupant és que la Generalitat diga una mentida, al·legant que és l’Estat qui té la competència exclusiva en matèria de seguretat laboral, perquè hi ha punts en els quals són competents les comunitats autònomes”, segons ha informat el parlamentari valencianista este migdia.