Bota al contingut principal

Compromís ha criticat hui la falta de previsió de la Conselleria de Sanitat a l’hora de garantir l’accés de les persones que es presentaven al primer exercici de les oposicions a llocs de treball de l’Agència Valenciana de Salud celebrat ahir a València.

La celebració de la Mitja Marató de València va suposar que molts dels aspirants patiren retards en haver-se tallat nombrosos carrers al trànsit, amb la qual cosa no arribaren a temps de realitzar els exàmens de l’oposició en el Campus de la Universitat de València.

Tot açò ocorregué encara que, com ha denunciat CCOO, la Conselleria va ser avisada per escrit amb antelació d’esta circumstància i des del sindicat es demanà que s’establiren accessos alternatius al recinte on anaven a tindre lloc les oposicions.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat una sèrie de preguntes parlamentàries en Les Corts per a inquirir a la Conselleria de Sanitat pels motius pels quals no es va coordinar amb l’Ajuntament de València per evitar que els talls de trànsit per la Mitja Marató dificultaren l’accés dels opositors.

“És inacceptable que tenint coneixement de la celebració d’esta prova esportiva i havent sigut avisats de la necessitat d’establir accessos alternatius, la Conselleria de Sanitat no realitzara cap tipus d’actuació que impedira que persones que porten anys preparant-se per a esta oposició no arribaren a temps de presentar-se per un problema de trànsit que l’administració hauria d’haver previst”, ha assegurat Oltra.