Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha recordat este matí que el passat 25 d’octubre de 2010, “vàrem emetre una nota de premsa on denunciàvem que Correus ja no enviava cap carta de Presidència i d’altres conselleries, com ara benestar social, agricultura i economia, entre d’altres”.

El conseller Gerardo Camps va contestar les preguntes de Compromís, “dient-nos que eixe tema estava solucionat. Ens van dir que amb els diners que s’estaven recaptant dels bons patriòtics es pagaria part del deute i que la resta se solucionaria amb càrrec al pressupost de 2011. Tres mesos després, s’ha demostrat que el Consell de Camps és un govern morós i que ens ha mentit”.

La notícia ha tornat a estar d’actualitat perquè els jutjats no poden enviar notificacions, encara que eixe problema també l’han tingut totes les oficines comarcals de la Conselleria d’Agricultura, Benestar Social i Presidència i, pel que sembla, comencen a tindre problemes en Educació per informacions que arriben d’alguns instituts de secundària.

Per al portaveu de Compromís, “és una autèntica vergonya que el Consell ens haja tornat a mentir i és també una vergonya que un govern no tinga ni per a pagar l’enviament de cartes, col·lapsant més encara la ja col·lapsada justícia valenciana. Després de saber açò, la pregunta és molt evident: ¿On estan els diners de les valencianes i els valencians?”.