Bota al contingut principal

Compromís per València ha estat la formació política pionera en celebrar actes per escoltar a la ciutadania i conéixer les seues inquietuds, necessitats i preocupacions, com també prendre bona nota d’idees i projectes per a desenvolupar en la propera legislatura. El cap de llista de la coalició valencianista, progressista i ecologista, Joan Ribó, ha fet desenes de trobades amb ciutadans i ciutadanes del cap i casal i ha estat acompanyat per altres candidats de Compromís per València i també per Mònica Oltra i Enric Morera.

Concretament, des del passat 28 de novembre, Joan Ribó ha estat al carrer convidant a café i escoltant a ciutadans i ciutadanes de València, al mateix temps que s’ha aprofitat esta iniciativa per a recollir signatures de suport a la ILP impulsada per a demanar escoletes infantils de 0 a 3 anys gratuïtes.

En les facultats del cap i casal, Compromís per València també ha estat present i Joan Ribó ha escoltat als més joves i al futur de la societat valenciana. Segons comenta el mateix Ribó, “portem molts mesos fent esta iniciativa i ha estat una experiència molt enriquidora perquè nosaltres entenem la política d’eixa manera, anant barri per barri, parlant amb la gent, escoltant-la, ajudant-la i així continuarem també després del 22 de maig”.

Estes trobades de proximitat continuen en l’actualitat i s’allargaran fins les eleccions municipals. La programació de Compromís per València contempla la celebració d’entre dos i tres cafés amb el candidat per setmana fins el 22 de maig.