Anar directament a les notícies

Centenars de ciutadans han participat en els cafés amb Joan Ribó des del mes de novembre

Publicat el en General

Compromís per València ha estat la formació política pionera en celebrar actes per escoltar a la ciutadania i conéixer les seues inquietuds, necessitats i preocupacions, com també prendre bona nota d’idees i projectes per a desenvolupar en la propera legislatura. El cap de llista de la coalició valencianista, progressista i ecologista, Joan Ribó, ha fet desenes de trobades amb ciutadans i ciutadanes del cap i casal i ha estat acompanyat per altres candidats de Compromís per València i també per Mònica Oltra i Enric Morera.

Concretament, des del passat 28 de novembre, Joan Ribó ha estat al carrer convidant a café i escoltant a ciutadans i ciutadanes de València, al mateix temps que s’ha aprofitat esta iniciativa per a recollir signatures de suport a la ILP impulsada per a demanar escoletes infantils de 0 a 3 anys gratuïtes.

En les facultats del cap i casal, Compromís per València també ha estat present i Joan Ribó ha escoltat als més joves i al futur de la societat valenciana. Segons comenta el mateix Ribó, “portem molts mesos fent esta iniciativa i ha estat una experiència molt enriquidora perquè nosaltres entenem la política d’eixa manera, anant barri per barri, parlant amb la gent, escoltant-la, ajudant-la i així continuarem també després del 22 de maig”.

Estes trobades de proximitat continuen en l’actualitat i s’allargaran fins les eleccions municipals. La programació de Compromís per València contempla la celebració d’entre dos i tres cafés amb el candidat per setmana fins el 22 de maig.