Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la reducció de desocupats en el mes d’octubre, “és una bona notícia, però no pot portar-nos a l’optimisme perquè la situació econòmica i social que viu el País Valencià és de caos absolut, per culpa de les nefastes polítiques del PP. Fabra podrà ser candidat però no deu de ser president, perquè des de que és president, no ha sabut solucionar eixa trista herència de Camps que és la desocupació i hui, s’ha sabut que 569.947 valencianes i valencians continuen inscrits en les llistes de l’atur, a l’espera de trobar un treball”.

El portaveu de la coalició al parlament valencià ha recordat que, la diferència de desocupació respecte a setembre, “ha estat sols d’un 0,66%, el que demostra que el govern de Fabra no fa polítiques actives per a crear ocupació i, això afegit als pressupostos generals que ens castiguen i ens marginen, donen el resultat que tenim ara”.

Segons Morera, “és molt preocupant la reducció dràstica que fa el PP amb els diners destinants per a treballar pel foment de l’ocupació. Des de Madrid, Rajoy ens retalla i la insuficient inversió que farà l’estat en 2014 no servirà per a crear més llocs de treball, sinó tot el contrari”.

Desde Compromís han recordat que, des de que Fabra és president del Consell, després de la dimissió de Camps, “la situació no ha millorat mai. Fabra va heretar una presidència amb mig milió de valencianes i valencians sense treball, i, fins el dia de hui, eixa xifra ha crescut apropant-se als 600.000, per això, amb els números en la mà, es demostra que ni Fabra ni els responsables del seu Consell, no han sabut treballar com cal per solucionar un dels pitjors problemes que té hui en dia la societat valenciana”.