Anar directament a les notícies

Morera a Fabra: “Has fet un colp d’Estat i no t’eixirà gratis”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, i el secretari general de CCOO del País Valencià, Paco Molina, han plantat aquest dijous al president de la Generalitat, Alberto Fabra, mentre intervenia en la clausura de la II Assemblea de la Unió d’Unions d’Agricultors i Ramaders, en protesta pel tancament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV).

El cap del Consell ha pres la paraula després de l’alcaldessa de València, Rita Barberá, i del nou coordinador estatal de la Unió d’Unions, José Manuel de les Heras, en un acte que tancava el ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient, Miguel Arias Cañete.

A l’inici de la seua intervenció, un dels assistents ha eixit de la sala i, cinc minuts després, li han emulat Molina i Morera, que seguien l’acte des de primera fila.

No obstant açò, abans d’eixir, Morera ha etzibat a Fabra: “El tancament de RTVV no t’eixirà gratis, has fet un colp d’estat i ho saps”.

Després d’aqueixes paraules, el síndic de Compromís se n’ha anat i s’han sentit un parell de crits de ‘Fabra dimissió’.

[Text: Europa Press | Imatge: Levante-EMV]

  • Jimmy

    En esta situación se aprecian dos aspectos preocupantes: por un lado, Morera se queda prácticamente solo ante los gritos de "Fabra dimissió" y, por otro, cuando Fabra replica airadamente que "yo aquí he venido a hablar de agricultura", el servilismo del público al grito de "eso, eso" y sus aplausos demuestra una moral de esclavos muy triste y preocupante. Demuestra que el pueblo valenciano sigue arrimándose al árbol que más cobija, aunque las bellotas caídas les partan la cabeza y las deposiciones de los pájaros que pululan por la copa les cubran de mierda. "Xé, no passa res", que suelen decir…

  • jesus

    Acave de sentir al vicepresident dir que des de la societat en general els han recomanat tancar hospitals i escoles!!! Increibleeeeee quina roda de premsa plena de mentiresss…..