Bota al contingut principal

El diputat de Compromís anima “la gent de les nostres comarques a manifestar-se dissabte, a les 6 de la vesprada, a la plaça de les Aules”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “els i les treballadores de RTVV han demostrat aquests dies que és possible una televisió valenciana pública, plural, democràtica i en valencià. I és a aquest model televisiu al que des de Compromís volem donar suport, front a la decisió del PP de tancar l’únic mitjà en la nostra llengua que ens queda globalment als valencians”.

El diputat de Compromís ha insistit que “els arguments d’Alberto Fabra per mirar de justificar el seu tancament són un model de falsedat i hipocresia. No és cert que vulga estalviar els diners per cap hospital o centre públic, com ha afirmat cínicament. La prova es que segueix abocant milions i milions a una infraestructura com l’aeroport de Castelló, al qual continua sense aterrar un sol avió, però es traga els diners de tots els valencians com un pou sense fons. Si el PP vol ara la desaparició de RTVV és perquè cada vegada més va quedant clar que el 2015 hauran de passar a l’oposició, i tenen por del que podria ser un canal televisiu lliure i plural. La prova ha estat la celeritat com han reaccionat, forçant al màxim la interpretació de la llei, davant la desaparició de les prohibicions informatives que havien imposat durant tant de temps als treballadors”.

Davant d’aquesta situació, Pañella ha recordat que “Compromís ha estat des del principi en primera línia de la defensa de RTVV, plantant-se davant Fabra quan ha calgut” i ha fet una crida “a totes les persones que volen un model de televisió plural i en valencià, per a que acudisquen a les 6 de la vesprada del dissabte 9 de novembre, a la plaça de les Aules de Castelló, i donen suport als i les treballadores de RTVV, i diguen ben clar que RTVV no es tanca”.