Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha insistit que “el projecte Castor no s’hauria d’haver autoritzat mai. Però entre PSOE i PP no van tenir en compte la seguretat de la ciutadania, i es van plegar, per activa o per passiva, davant dels interessos del senyor Florentino Pérez. Només a Compromís ens vam oposar des del primer moment a la seua creació, tant a Vinaròs com a les Corts Valencianes”.

Pañella ha alertat “del perill que, amb el cessament dels terratrèmols, ens vulguen començar a vendre a poc a poc la idea que cal autoritzar la reobertura del Castor. Molt ens temem que intentaran jugar amb l’amenaça que, cas que no reòbriga, l’empresa de Florentino Pérez haurà de ser indemnitzada amb una compensació més que milionària. I ho faran per veure així de decantar les voluntats. Front a això, hem de reiterar quantes vegades calga que l’empresa no va facilitar tota la informació de què disposava, i que parlava entre altres coses del risc evident de terratrèmols. Per tant, l’autorizació que va rebre és nul·la per dolosa, i no ha de ser indemnitzada de cap de les maneres”.

El diputat de Compromís ha reiterar “el nostre suport a les campanyes encaminades a aconseguir l’anul·lació definitiva dels permisos d’obertura, i l’exigència del seu total desmantellament. Els homes i dones de Compromís de la comarca estan i estaran sempre en primera línia d’aquesta reivindicació i d’aquesta exigència, i tindran sempre  tot el nostre suport, a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats, per a exigir legalment que Castor no torne a engegar-se mai més”.