Bota al contingut principal

El diputat de Compromís diu que “totes les promeses de suport que els fan a Castelló, després les tomben a Madrid”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha denunciat “la validació per la comissió d’Indústria del Congrés de la nova llei que grava la competitivitat del clúster ceràmic. Aquesta votació s’ha aprovat només amb els vots de la majoria que té el PP, el mateix PP que a Castelló els havia promés modificar-la. I això ha d’obrir els ulls als empresaris castellonencs, sobre l’actitud real del PP respecte a la indústria ceràmica, que només considera un sector per a recaptar diners”.

El diputat de Compromís ha denunciat que “com hem dit repetidament, en un eslògan que comença a fer fortuna, “els diputats del PP valencià no pinten fava”. I s’ha referit a “la miopia política del govern espanyol, que no compren que, fins i tot des del punt de vista merament recaptatori, hauria d’estimular ara un dels majors sectors exportadors de l’estat, impulsant la seua expansió. Perquè, carregant-lo ara amb noves imposicions, només contribuirà a debilitar la competitivitat i posarà en perill les exportacions i, amb elles, el manteniment dels llocs de treball i la creació de nous; uns llocs de treball, directes i indirectes, que han d’afavorir la recuperació de les poblacions implicades. Quan la reactivació ja siga total, llavors podran recaptar més, justament per aquest augment dels beneficis, però no ara”.

Pañella ha ofert “tota l’ajuda i col·laboració del diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, que serà al costat de les justes reivindicacions del món ceràmic, com ho ha estat fins ara. Defensarem la competitivitat de les empreses i, amb ella, el manteniment dels llocs de treball i la recuperació de tantes poblacions castellonenques que viuen en gran part justament d’aquesta indústria ceràmica. Com ho hem estat en el passat, des de Compromís estarem al costat del món ceràmic en l’exigència que cap nova llei pose en perill el seu funcionament”.