Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha criticat la contractació per part del Consell de campanyes de publicitat i promoció institucional, l’adjudicació de la qual ha sigut publicada hui al BOE, que suposarà un cost de quasi 2 milions d’euros per a les arques públiques.

Segons ha assegurat la diputada de Compromís, Mireia Mollà, “rebutgem que el govern del PP es gaste estos diners en fer-se publicitat mentre retalla els serveis públics”.

“És obscé –ha afegit la parlamentària- que el govern del PP dedique a publicitat estos recursos en una situació tan greu per a les arques públiques valencianes”.

Per a Mollà “esta és una nova evidència de què el PP davant la inexistència d’un projecte propi per revertir la greu situació econòmica, segueix en la mateixa recepta de sempre: la propaganda i el balafiament dels recursos púbics”.

“És un insult a la ciutadania que mentre tants sectors necessitats no estan cobrant les ajudes compromeses per la Generalitat sí hi haja pressupost per a l’autobombo”.

Des de Compromís s’anuncia la presentació una sèrie de preguntes parlamentàries a Les Corts Valencianes per a què el Consell explique la justificació d’esta despesa.