Bota al contingut principal

El PP, amb el seu vot contrari al Congrés dels Diputats, va impedir ahir per la vesprada que prosperara una Proposició No de Llei de Joan Baldoví, que ha comptat amb una esmena del grup socialista, per facilitar la continuïtat dels centres ocupacionals valencians, ofegats pel deute que té amb aquestos la Generalitat i, a més a més, per l’obligació de fer pagaments a l’administració central de diners que no tenen.

El parlamentari de Compromís, Joan Baldoví, considera que és “una falta d’humanitat terrible la que han demostrat els diputats del PP. Ells sí que tenen humanitat en València per a demanar l’indult d’un corrupte comdemnat, però no són capaços d’ajudar als centres ocupacionals, que fan una magnífica tasca social, laboral i d’integració”.

Malgrat la negativa del PP d’ajornar els pagaments a Hisenda o la Seguretat Social, mentre no cobren el que els deuen de la Generalitat, Baldoví ha manifestat que des de Compromís, “es continuarà denunciant la poca vergonya d’un govern que no paga, que ataca als més necessitats, que no ajuda i que, a més, impedeix buscar fórmules per garantir la continuïtat dels centres ocupacionals”.