Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les dades aportades pel comitè de treballadors de RTVV al vicepresident Ciscar, “són reals, són viables, són lògiques i és una porta que s’obri al Consell perquè rectifique d’aquella nefasta decisió, presa el passat 5 de novembre i que suposa un dur atemptat al nostre autogovern”.

Morera, que dimarts passat ja li va lliurar al president Fabra un avançament d’eixos números, ha animat al Consell a “rectificar, a evitar a cometre una barbaritat terrible per la qual passarien als llibres d’història. Ciscar ha insistit avui que la decisió ja està presa, però ara, amb les xifres i amb el compromís dels treballadors, als quals no han volgut escoltar en els últims anys, es tendeixen ponts al diàleg i al canvi de postura”.

De no produir-se eixa rectificació, Morera ha convidat avui als diputats del PP a votar en contra de la proposició de llei del seu grup parlamentari per a liquidar RTVV. “Ara que estan tan propensos a donar lliçons d’humanitat i ara que signen peticions d’indults, els diputats del PP han de salvar RTVV, han d’indultar-la de la decisió errònia i antivalenciana que ha pres la cúpula del PP”.

El síndic de Compromís ha fet aquestes declaracions a Castelló de la Plana, on aquesta vesprada ha presentat la proposta del Concert Econòmic Responsable per a millorar el deficient finançament que té el País Valencià.