Bota al contingut principal

La coalició Compromís realitzarà entre hui i demà un gran desplegament d’actes de presentacions públiques de candidatures municipals en tot el País Valencià. Les 290 llistes municipals de Compromís per a les eleccions del 22 de maig són bona mostra de la consolidació d’esta força política aglutinadora del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme com a alternativa necessària per al canvi polític.

 

Hui divendres es realitzaran els actes de presentació de la candidatura de Compromís per Benidorm, amb la presència de la candidata autonòmica Mireia Mollà. També en les comarques del sud tindran lloc les presentacions dels candidats de Xàbia, la Vila Joiosa i Novelda a les 21 h amb la participació de Mireia Mollà.

 

Així mateix a les 20 hores de hui el candidat de Compromís, Enric Morera, participarà en la presentació d’una de les candidatures municipals de la Ciutat de Castelló i a la mateixa hora a Benicarló es presentarà la candidatura municipal d’esta localitat del Baix Maestrat amb la presència del candidat autonòmic Josep Maria Panyella.

 

En la circumscripció de València hui divendres a les 20 hores tindrà lloc la presentació de la candidatura municipal de Torrent amb la participació dels candidats autonòmics Mónica Oltra i Juan Ponce. A les 22 hores es realitzarà l’acte de candidats de Silla amb la presència d’Enric Morera. Així mateix es farà la presentació de la candidatura municipal d’Albuixec amb la participació de Joan Ribó i Consol Castillo.

 

Demà dissabte tindrà lloc la presentació dels candidats i candidates de la Ciutat de València, amb Joan Ribó al capdavant, i amb la participació de Mónica Oltra en un acte que tindrà lloc a partir de les 11,30 hores en el jardí del llit del Túria a l’altura del Pont de la Trinitat.

 

Per a seua banda a les 12 hores es realitzarà l’acte de presentació de la llista de Compromís per Elx que encapçala Àngels Candela amb la presència d’Enric Morera i Mireia Mollà. A les 14 hores tindrà lloc un dinar de presentació dels candidats de de la Ciutat d’Alacant en que també participaran Enric Morera i Mireia Mollà.

 

Completarà les presentacions de dissabte la de la candidatura de Chiva amb la participació del candidat autonòmic Paco García.