Bota al contingut principal

La diputada autonòmica de Compromís Mònica Oltra ha valorat la sentència de l’Audiència de Castelló que condemna l’expresident provincial del PP i de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, a quatre anys de presó per sengles delictes contra la Hisenda Pública. “Estem davant un sentiment ambivalent, perquè veiem que és més fàcil condemnar per delictes fiscals que per corrupció”, ha afirmat Oltra.

No obstant això, la portaveu adjunta de Compromís considera que “estem davant d’una bona notícia”, al mateix temps que apuntava que el delicte fiscal és conseqüència de les actuacions irregulars de l’exdirigent popular, així com afegia que “qui drefrauda a Hisenda ens defrauda a tots”.

La diputada de Compromís va més enllà en assegurar que Carlos Fabra “ha de pagar pel que ha fet. No se’l pot indultar”, i es preguntava si Fabra seguirà en el PP quan “hi ha una sentència que diu que aquest senyor és un delinqüent”. Precisament, María Dolores de Cospedal derivava aquesta qüestió al Comitè de Drets i Garanties del PP.