Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, considera que la defensa a ultrança realitzada pel sotssecretari d’Organització del PP, Carlos Floriano, del seu company condemnat per delictes fiscals, Carlos Fabra, “és molt menyspreable i ajuda a alimentar el fàstic que senten els ciutadans dels polítics que emparen a aquells que actuen fora de la llei. L’audiència de Castelló ha condemnat a Carlos Fabra, hi ha una sentència, l’ex president provincial del PP de Castelló avui dia és un delinqüent i, si no és ferma la sentència, el senyor Floriano ha de saber que si va al Suprem pot ser que la pena siga encara major que la que li han imposat”.

El parlamentari de Compromís ha contestat d’aquesta manera a les declaracions que Floriano ha realitzat en els “Desayunos de TVE”. Per a Baldoví, “intentar defensar a Carlos Fabra i congratular-se que no ha sigut condemnat per suborn o tràfic d’influències és burlar-se de la ciutadania, de la justícia i de l’estat de dret, una cosa que s’ha convertit en una pràctica habitual en els dirigents del PP”.

Baldoví ha afegit, per a informació de Floriano, que Carlos Fabra, “ha fet molt de mal a les institucions de Castelló i a la imatge del País Valencià, per la qual cosa no té cap defensa. Des de Compromís esperem que el seu recurs en el Suprem servisca perquè la justícia aprofundisca en les pràctiques il·legals de Fabra i se li impose una pena major”.