Bota al contingut principal

Compromís aposta per un model més productiu i sostenible i per la creació d’ocupació de qualitat per a eixir de la crisi. El candidat de la coalició ha participat en una trobada programàtica celebrada este matí a la ciutat d’Elx, on s’ha parlat de nous models productius.

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera, considera necessari un canvi de model econòmic, per a fer-ho més productiu i sostenible i que passa per “impulsar els sectors tradicionals i convertir als governs en amics d’aquells que generar benestar i riquesa”.

La coalició ha organitzat hui una trobada de propostes sobre treball i nous jaciments d’ocupació en el Centre de Congressos d’Elx, en el qual han estat presents, a més d’Enric Morera, els candidats autonòmics Mireia Mollà i Josep Dimas Montiel i la candidata a l’alcaldia d’Elx, Àngels Candela.

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat ha explicat que “el PP ha dut a terme una economia especulativa de destrucció del territori i una economia recreativa no productiva, per la qual cosa en aquests moments la situació és catastròfica, especialment en les comarques del sud” i ha recordat que “el senyor Francisco Camps està més pendent dels dels vestits que de crear llocs de treball en un territori capdavanter en desocupació”.

De fet, Morera considera que l’eix de campanya triat pel PP valencià, “no és gens creïble perquè el govern de Camps ha estat incapaç a l’hora de frenar la desocupació i de crear llocs de treball i amb Camps hem estat líders en passar la barrera del mig milió de valencianes i valencians sense treball”.

En este sentit, Morera ha destacat que “Compromís es basa en l’economia social, en cooperatives, en l’impuls de l’economia verda i l’energia solar” i, al mateix temps, proposa “ajudar als sectors productius com el del calcer per a fer-los més competitius i sense precaritzar les condicions laborals”.