Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera, va anunciar que la seua coalició emprendrà accions judicials per demanar responsabilitats patrimonials al Consell —que conforma el consell d’administració de RTVV— i als gestors de l’ens pel tancament de Ràdio Televisió Valenciana.

Morera va advertir als populars que ja existeix un precedent per mala gestió en el cas de Ràdio Televisió de Mallorca, ja que un jutjat ha condemnat a l’antic consell d’administració a afrontar amb el seu patrimoni el 5% del deute acumulat per aquest canal públic.

“No vaig de farol”, va advertir Morera, que va acusar als populars de fer de l’autonomia valenciana “un laboratori de recentralització”.

“Senyor Fabra, li demane que dimitisca, perquè vostè és un problema per a tots els valencians”, va afirmar el portaveu de Compromís, que va criticar l’actitud poc reivindicativa del president de la Generalitat davant el Govern.

Enric Morera també va apuntar que el tancament de RTVV complicarà la negociació dels crèdits pendents amb els bancs.

Durant el llarg debat, també va intervindre la portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, per remarcar l’estat d’excepcionalitat que viu el País Valencià, sacsejat pels casos de corrupció que assetgen el PP.