Bota al contingut principal

Coalició Compromís, per intermedi del seu candidat al Senat, Enric Bataller, ha encetat contactes amb els nombrosos grups organitzats de valencians què actualment viuen fora del País, per tal de dur a les institucions la veu d’aquells qui optaren per marxar a altres llocs mantenint, però, el seu cor lligat al nostre poble.

 Els primers fruits ja estan donant-se. El Centre Valencià a Menorca ens ha demanat la proposició de mesures per aconseguir la normalització de la recepció de RTVV, així com abaratir les comunicacions aèries entre el País Valencià i les Illes, i millorar-ne els seus horaris. Els valencians de Menorca, en suma, diuen que no volen ser tractats com a turistes quan tornen a casa seua.

 Per la seua banda, l’Associació Colònia Forcallano-Catalana, formada per barcelonins originaris de la comarca valenciana d’El Forcall, ens recolza en la nostra petició de normalització de TV3 al País Valencià i, alhora, demana que el nostre futur govern sàpiga combinar el desenvolupament econòmic de les terres de l’interior amb el respecte a la natura i el paisatge, especialment en allò tocant a la instal·lació de parcs eòlics i al traçat de carreteres.

Us mantindrem informats dels nous contactes. Si voleu col.laborar a estendre la veu de Coalició Compromís pel món, podeu contactar amb [email protected]