Bota al contingut principal

Compromís assegura que la crisi afecta a més d’1.500.000 persones, a un terç de la població valenciana i per açò, el candidat valencianista, Enric Morera considera que estes dades són el “vertader vot ocult” que no ix en les enquestes a les quals s’aferren els grans partits.

Segons Morera, “PP i PSOE no tenen solucions per als problemes de la desocupació i endeutament. No ens poden ajudar els qui ens han ficat de ple i més d’un milió i mitjà de ciutadans en el llindar de la pobresa. 500.000 persones no tenen treball i no tenen expectatives per a viure amb dignitat, als quals cal sumar al seu entorn familiar, en molts casos xiquets en edat escolar que no poden gaudir d’activitats extraescolars o no poden anar d’excursió com altres xiquets del seu col·legi. Eixa tragèdia està succeint ací i ara”.

Així, Morera explica que estes persones, “són el vot ocult del que parla Alarte que fa que els estudis electorals s’equivoquen en les seues prediccions ja que contesten les entrevistes els molt polititzats i les assignacions d’indecisos es reparteixen entre els grans partits. Però la realitat és que 1 de cada 3 electors està afectat per problemes d’índole econòmica o per l’atur, la qual cosa volen amagar PP i PSOE, els seus vertaders culpables, i per açò, a eixes persones els anem a demanar la seua confiança i el seu vot perquè tenim un compromís amb ells i amb el benestar de la societat valenciana”.

Per al líder de Compromís, “davant els problemes judicials i socials, Camps ha preferit amagar-se en una cova perquè no vol donar la cara. Ell sap perfectament que el seu fracàs ha portat al país a una xifra immoral d’aturats, la més alta de la història. La Generalitat es troba en fallida i la corrupció afecta de ple a tota l’administració valenciana, començant pel President i alts càrrecs que rebien regals indecents de part d’una banda de delinqüents comuns, que li organitzaven la campanya electoral”.

El candidat de la Coalició Compromís ha explicat que la seua formació “es posicionarà en contra de la corrupció durant la campanya, com ho hem fet durant tota la legislatura, però volem parlar de la desocupació i de la fallida econòmica de l’administració. Perquè tampoc volem que els socialistes, els amics dels banquers, s’escapen de rosetes. Li direm a Alarte que ens diga la seua opinió, si li deixen, sobre Zapatero. Si és eixe personatge al que admira per situar-nos en la cua de finançament i en líders en atur per no voler admetre la realitat de la crisi i per ser incapaç de reaccionar a temps”.