Bota al contingut principal

Tots els líders de la Coalició Compromís (BLOC-INICIATIVA-VERDS) estaran presents en les diferents manifestacions que els sindicats han convocat per a l’1 de Maig i que se celebraran demà. La novetat és que el candidat a la Presidència de la Generalitat per esta formació, Enric Morera, ha decidit participar amb els companys i companyes de les comarques del Sud en la marxa que se celebrarà a la ciutat d’Alacant.

Segons Morera, “Alacant és una capital important del nostre país i, per això, volem estar presents també en la manifestació de l’1 de Maig d’esta ciutat, amb els treballadors i treballadores, amb els representants sindicals i amb els desocupats. Nosaltres tenim un compromís amb tots ells i anem a representar les seues reivindicacions en ajuntaments i en les Corts Valencianes a partir del 22 de maig”.

Com ja hem informat, el candidat a la Presidència de la Generalitat per Compromís, Enric Morera, participarà en la manifestació d’Alacant; per la seua part, Mónica Oltra, Joan Ribó, Paco García i Juan Ponce, estaran en la de València, mentre que Mireia Mollà estarà a la d’Elx i Josep Mª Pañella a Castelló.