Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera molt preocupant que el TSJ haja suspés l’ingrés en presó de l’ex alcalde de Torrevella, condemnat a tres anys per actuar corruptament.

Segons Morera, “la fiscalia és un òrgan delegat del ministeri i ací el que estem veient és que entre els indults i este tipus d’actuacions, el govern està evitant que es faça justícia amb els delinqüents de coll blanc, amb els corruptes i amb tota eixa gent que ens ha portat a esta situació”.

El portaveu de Compromís ha reconegut que des de la coalició estan “molt preocupats per eixa ingerència governamental mitjançant del Ministeri Fiscal en una decisió com esta. Els ciutadans estem indefensos davant esta classe de situacions que deixen als delinqüents de coll blanc i als corruptes sense cap responsabilitat. El senyor Jaume Matas ja ha demanat l’indult i els ciutadans del carrer estan cada vegada en una situació més precària a tots els nivells, no solament des del punt de vista econòmic i social, sinó ara també de la retallada de les llibertats amb la llei d’inseguretat ciutadana. És molt preocupant el que està passant en este estat”.