Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la remodelació del segon escalafó de Presidència demostra que Alberto Fabra, “no suposa cap renovació ni cap trencament amb el passat, perquè ha confiat la seua política comunicativa al nucli dur de Canal 9 en els temps de Camps, a les responsables de la manipulació informativa i ocultació de la corrupció del govern valencià i de la direcció de RTVV i per tant, les formes de ser i de fer política de l’anterior president continuen ara més vives que mai al si del Consell”.

Segons Morera, “és una remodelació que evidencia una involució comunicativa en el Consell. Fabra ha recollit als sectors més opacs, més intransigents, més negatius que ha tingut RTVV i els posa en l’àrea de comunicació de Presidència. No esperem res bo d’esta remodelació feta a Presidència”.

“Ara, caldrà esperar per vore per on es fan eixes tècniques d’intoxicació, de mentides repetides i de manipulació de la realitat, ja que ara és més difícil per al Consell per no comptar amb RTVV per a la seua propaganda”, segons ha declarat Morera, qui ha afegit que en l’actual situació, “Fabra continua sense fer reformes de profunditat en el Consell i en la Generalitat i sols pensa com millorar la seua imatge, el que demostra que no està capacitat per a dirigir el Consell”.