Bota al contingut principal

Mireia Mollà: “Més de 25.000 euros per una instal·lació d’aire condicionat en una finca que l’oferta preinstalada d’origen, resulta almenys sospitós”.

La Diputada de Compromís Mireia Mollà ha rebut resposta per part del Consell per les despeses derivades del lloguer de l’àtic d’un familiar d’Alberto Fabra i del seu condicionament per establir el despatx de la societat Aerocas.

Segons Mollà, “desconeixem perquè van abonar més de 25.000 euros per instal·lar l’aire condicionat, quan els habitatges portaven la pre-instal·lació i així s’oferia quan aquestes estaven a la venda”.

Per a la Diputada de Compromís, “almenys en la seua resposta reconeixen que no era un sinó dos els habitatges comunicats entre si, ja que coneixem de primera mà que no hi ha cap immoble en planta de més de 200 m2 per la zona; encara així, el preu del lloguer de 4.320€ mensuals pels dos àtics en una zona com aquesta que no és comercial sembla una autèntica barbaritat”.

Mollà ha continuat afirmant que “el paper jugat per l’ajuntament de la capital de la Plana concedint a Aerocas llicencia per realitzar gestió administrativa, quan el PAI Sensal està qualificat com a zona residencial (excepte les fites amb l’avinguda Chatellerault i locals puntualment autoritzats); per tant, no es pot realitzar cap activitat ni comercial ni de qualsevol un altre tipus i menys amb un àtic d’un edifici residencial, és per fer-s’ho mirar també”.

Per finalitzar, la diputada ecosocialista ha deixat clar que “tenim molta documentació per revisar; però, a simple vista, aquest lloguer dóna per pensar i resulta altament sospitós”.