Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “la tebiesa de Fabra amb els casos de corrupció a les seues files provoca que la ciutat d’Alacant seguisca representada per dos presumptes delinqüents, ja que així qualifica la justícia a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, i al seu predecessor i diputat a Les Corts, Luis Díaz Alperi”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que ahir es coneguera que el TSJCV processa Alperi per tres possibles delictes contra l’Hisenda Pública i suborn.

En este sentit, la diputada de Compromís ha recordat que “Alperi i Castedo van ser imputats en setembre de 2012 en una de les peces separades del cas Brugal sobre el PGOU de la ciutat i, a més, en març d’este any l’ex alcalde va ser denunciat per la Fiscalia per estos presumptes fraus fiscals”.

Mollà ha afirmat que “tot este temps porten els alacantins i alacantines suportant el pes d’estar representats per dues persones sobre les que recauen estos presumptes delictes d’especial gravetat per a un càrrec públic”.

“Per tant, des de Compromís tornem a exigir la dimissió de Díaz Alperi i també la de Castedo, doncs ja és hora de que Alacant estiga governada per persones lliures de sospita, per polítics que es preocupen de defensar els interessos dels alacantins i alacantines i no per les seues imputacions judicials”, ha conclòs.