Bota al contingut principal

El Casino Antic de Castelló acollirà esta vesprada, a les 19.30 hores, el míting central de la Coalició Compromís en les comarques del Nord. En l’acte participaran el candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Enric Morera, la número dos de la formació, Mònica Oltra i el primer candidat de la llista de Castelló a les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella.

Des de Compromís han fet una crida a tots els militants i simpatitzants de BLOC, Iniciativa i Verds ha participar en este acte. Segons Morera, “tenim encara molta campanya per davant i hem d’explicar a les persones més pròximes que donar el vot a Compromís és donar un vot al progrés del País Valencià, al benestar, a la defensa de les senyes d’identitat, a la creació d’ocupació i a la millora dels serveis públics. En definitiva, és un vot útil per a demostrar-li al PP que existeixen altres formes de governar més eficients”.

De nord a sud del País, els homes i dones de Compromís celebren actes i la música en valencià és un referent. Enric Morera va assistir ahir per la nit a una festa-míting de Compromís per Godella (l’Horta Nord) per a donar tot el seu suport a la candidata a l’alcaldia de la coalició valencianista, progressista i ecologista, Eva Sanchis. En l’acte actuaren Pep Gimeno “Botifarra”, Josep Aparicio “Apa” i el grup Arrop i Talladetes.

Les imatges de l’acte les podeu consultar ací:

http://www.flickr.com/photos/coaliciocompromis/sets/72157626665264220/