Bota al contingut principal

L’espot electoral de Compromís, que ja s’està emetent en els espais gratuïts de les televisions públiques, té com a eix fonamental la lluita contra l’atur i la corrupció, els dos principals problemes que segons la coalició pateixen els valencians.

En este vídeo, de 30 segons de durada i amb una versió en valencià i una altra en castellà, la candidata de Compromís, Mónica Oltra, es dirigeix als votats: “600.000 valencians i valencianes estan a les cues de l’atur. La meitat dels nostres joves no troba treball ni té esperança en el futur”, diu mirant a càmera, i continua “mentrestant Camps lidera la corrupció -apareixen imatges de Juan Cotino, Carlos Fabra, Ricardo Costa, Rafael Blasco, Álvaro Perez y Francisco Correa- i ompli d’amics deshonrats el Partit Popular”.

En eixe moment Oltra es desbotona la camisa que porta i es posa la mateixa samarreta amb el lema ‘Wanted, only alive’ i la cara de Francisco Camps que es ficà en el Parlament Valencià.

“Per això -continua Oltra- hui em pose la samarreta contra l’atur, contra la corrupció. Per una política per a la felicitat de tots els dies. ¿I tu?. “Jo també”, responen altres candidats de Compromís com Enric Morera, Mireia Mollà, Josep Maria Panyella o Juan Ribó que apareixen en pantalla duent també samarretes reivindicatives.

Finalitza l’espot amb una veu en off: “Si vols guanyar-li a l’atur i a la corrupció, pel benestar i la democràcia de veritat, posa’t la samarreta. Vota coalició Compromís”.