Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts, Mónica Oltra, ha aplaudit la decisió de Carlos Fabra d’abandonar el seu càrrec de secretari general de la Cambra de comerç de Castelló encara que ha lamentat que ningú no l’haja tirat abans “perquè se n’anara amb deshonor”.

“Carlos Fabra se’n va, però feia temps que l’havien d’haver tirat. És trist que un personatge com aquest senyor, condemnat per delictes gravíssims, se’n vaja pel seu propi peu i ningú no l’haja tirat perquè se n’anara amb deshonor”, ha indicat Oltra.

La parlamentària de Compromís ha assegurat que Carlos Fabra “és un dels personatges que formarà part de la història més negra de la política valenciana” i ha apuntat que els ciutadans saben “quina classe de personatge és i ningú no va a aplaudir la seua trajectòria”.

“Ens ha deshonrat, se’n va amb deshonor per molt que se’n vaja pel seu propi peu, perquè el seu partit i el president Alberto Fabra no han tingut el que s’ha de tindre perquè aquest senyor se’n vaja amb deshonor”, ha conclòs la portaveu adjunta de Compromís.