Bota al contingut principal

La candidata autonòmica de Compromís, Mónica Oltra, i el candidat a l’alcaldia de Compromís per València, Joan Ribó, han estat este matí al barri del Cabanyal de València per fer campanya electoral i explicar els veïns i veïnes el seu projecte de rehabilitació per a la zona.

Segons Oltra “des de Compromís ens hem mostrat ferms contra els plans destructors del PP amb la prolongació de l’Avinguda Blasco Ibáñez i apostem per una rehabilitació integral del Cabanyal que recupere una trama històrica valuosíssima que pot convertir-se en poc temps en un al·licient turístic de primera magnitud per a la ciutat de València”.

“Però no només volem una rehabilitació arquitectònica sinó també social i això passa per una inversió decidida de l’administració per a dotar al barri d’infraestructures culturals, educatives, sanitàries i socials que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

>Per a Oltra “front a la cultura de la destrucció, nosaltres promulguem uns barris plens de vida. Este model de rehabilitació que proposem per al Cabanyal el volem també per a tots aquells barris degradats i oblidats pel nostres governants en pobles i ciutats del País Valencià”.

“Des de Compromís treballem decididament per a què, a partir del 22 de maig, en les institucions es donen les condicions necessàries per a què s’apliquen polítiques de rehabilitació arquitectònica i social en el Cabanyal i en la resta de barris que sofreixen degradació”.