Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha mostrat hui l’absolut rebuig de la seua formació a la nova llei sobre la interrupció de l’embaràs aprovada ahir pel govern del PP.

Per a Oltra, “aquest és el projecte de llei d’un govern feble, un govern que no sap fer front als problemes econòmics i es dedica a fer ideologia conservadora, ideologia de l’ala més ultradretana del PP, més pròpia de l’Edat Mitjana que del nostre temps”.

“Aquesta nova normativa -ha afegit la parlamentària de Compromís- ens situa a les dones en la minoria d’edat, ens tracta com si forem xiquetes que no podem decidir sobre una cosa tan important com la maternitat. Ha de vindre un polític a dir-nos quan podem seguir endavant amb un embaràs o no, ha de vindre un metge a dir si tenim perill o no si portem endavant un embaràs, ha de vindre sempre algú a decidir sobre la nostra llibertat, sobre la nostra decisió i la nostra vida, perquè al final és una cosa amb la qual, en tot cas, hem de seguir endavant les dones”.

“Des de Compromís entenem que aquest és un projecte de llei que ens situa novament en el passat. Estem davant d’un atac sense precedents a la llibertat de les dones, perquè en el fons aquest govern conservador, aquest govern feble, el que té és por a la llibertat de les dones”, ha conclòs Oltra.