Bota al contingut principal

Baldoví: “No és comprensible que es tanque RTVV al·ludint a criteris econòmics i que ara el Govern valencià estiga disposat a pagar a RTVE per fer un acte totalment propagandístic”.

Malgrat el tancament inesperat de RTVV, el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, sí que retransmetrà el seu missatge de Cap d’Any mitjançant la desconnexió autonòmica de TVE. Per eixe motiu, el diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha registrat unes preguntes per a saber si aquest discurs televisiu tindrà algun cost addicional per al Govern valencià.

Segons Baldoví, “no és comprensible el tancament de RTVV al·ludint a criteris econòmics, d’austeritat, d’eficàcia i d’eficiència i que ara el Govern valencià estiga disposat a pagar a RTVE per fer un acte totalment propagandístic i que poc aporta a la societat valenciana”.

Per eixe motiu, el diputat de Compromís ha preguntat al director general de RTVE si la retransmissió del missatge de Cap d’Any del president Fabra, “té algun cost addicional per al Consell i, al mateix temps, també hem preguntat perquè ens quantifiquen el cost que tindrà per a RTVE l’enregistrament, ja que cal desplaçar tècnics i fer un muntatge professional per a eixa retransmissió. D’aquesta manera, si RTVE ens respon, sabrem una dada més de com s’inverteixen els diners públics de tots els contribuents per promocionar la imatge del president Fabra”.