Bota al contingut principal

El candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera, ha visitat la seu de Cierval per reunir-se amb el seu president, Rafael Ferrando i presentar les propostes per a fomentar l’ocupació, l’economia productiva i el suport al sector empresarial valencià.

La visita de Morera s’emmarca dins de la ronda de contactes que Cierval ha iniciat amb els candidats de les principals formacions polítiques que es presenten a les eleccions autonòmiques del proper 22 de maig.

Morera ha recordar que des de Compromís proposen que tots els diners que costen els càrrecs de confiança i assessors improductius del PP, “s’han de destinar per a la creació de llocs de treball estable de joves valencians i per això, amb eixos diners, nosaltres donarem treball a més de 50.000 persones en poc de temps quan governem. Camps ha demostrat que sols sap donar treball a la gent que té el carnet del seu partit i ha estat el president que més desocupats ha creat en la història moderna valenciana”.

Des de Compromís asseguren que cal prendre mesures, i en el programa electoral de la coalició en tenen, per reactivar el sector empresarial i crear ocupació estable.