Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que “elevarem diferents preguntes a Les Corts i el Congrés dels Diputats, a través del diputat Joan Baldoví, per a que les administracions es pronuncien sobre les adjudicacions que està portant a terme l’equip de govern de La Nucia per cànons extremadament baixos”.

Mollà, que ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert hui a La Nucia junt al portaveu local de Compromís, Pep Pastor, ha indicat que “és intolerable que dependències que s’han pagat amb diners públics siguen ara pràcticament regalades a determinades empreses, que es beneficien així d’unes obres que han corregut a càrrec de l’erari”.

La diputada de Compromís ha assenyalat que “en el cas de la ludoteca parlem d’un immoble construït a través del Plan C que ha costat més de 422.000 euros i pel qual l’empresa pagarà en els pròxims huit anys poc més de 9.000 euros i en el cas del centre de dia per a la tercera edat, que costà 853.000 euros, l’adjudicatària pagarà únicament 80 euros al mes”.

“En este sentit, volem que les dues administracions que finançaren estes obres, la Generalitat i el Govern central, es pronuncien al respecte i investiguen estes actuacions del govern local”, ha destacat Mireia Mollà.

La diputada de Compromís s’ha referit també al PAI de l’Algar i ha recordat que el grup parlamentari ha sol·licitat la compareixença de la consellera de Medi Ambient i Infraestructures, Isabel Bonig, per a que explique “com és possible que el Govern valencià done el vist i plau a un projecte urbanístic anul·lat per la justícia, on els informes hídrics estan sota sospita i que, a més, hauria estat impulsat per la trama Gürtel per tal de blanquejar diners procedents de les adjudicacions de la visita del Papa”.

Així mateix, ha anunciat que “a través de Joan Baldoví demanarem al Ministeri de Medi Ambient que ens facilite el informe de la Confederació Hidrològica del Xúquer de 2012 sobre el PAI de l’Algar, ja que els tràmits de l’Ajuntament per aconseguir-lo podrien haver comportat un delicte de falsedat documental, com ha denunciat la comunitat de regants”.

Urbanització Puerta de Hierro

Sobre la manca de cèdules d’habitabilitat per als veïns de Puerta de Hierro, Mollà ha demanat a l’equip de govern que explique per què si es tenia coneixement d’esta situació irregular no s’ha actuat abans i ha demanat que detallen quines solucions van a aportar-se al respecte.