Anar directament a les notícies

Compromís demanarà mensualment totes les factures de la Generalitat per a controlar en què es gasta els diners públics el Consell

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha anunciat que presentarà dilluns una petició de documentació “de totes les factures que han rebut les conselleries i presidència en concepte de despeses i així ho demanarem tots els mesos, per tal de controlar en què i com es gasta el Consell els diners de les valencianes i els valencians”.

Segons Morera, “el ‘modus operandi’ del PP sempre és el mateix, estiga qui estiga de president i als seus representants el que els agrada és malbaratar sense fre els recursos públics, pensen que els diners de tots són sols d’ells i per això fan el que els ve en gana, sense cap mena de control”.

El síndic de Compromís ha anunciat que des del grup parlamentari “demanarem mes a mes totes les factures i, si no ens les volen donar, pràctica opaca habitual en el govern de Fabra, anirem als tribunals, on ens han donat la raó moltes vegades i on s’ha deixat en evidència el tarannà antidemocràtic del Consell”.

  • Armando Valencia

    nunca es tarde si la dicha es buena, pero eso lo deberíais estar haciendo desde hace ¿8 años? por decir una fecha, pero de la famosa burbujita todos bebimos… eran otros tiempos verdad?… pero para todos.

    • Javito

      Hace 8 años Compromís no existía así que un poco difícil que protestaran entonces. Diputadas como Oltra pertenecían antes a IU, un partido que también ha sido crítico con el gobierno del PP en la C. Valenciana. Otros partidos como el Bloc, que forma parte de la coalición, también han sido críticos. Hubo mucha gente, fuera y dentro de Compromís, que incluso durante la burbuja criticaron el despilfarro y todo el mangoneo en la C. Valenciana incluso desde la época de Zaplana.