Bota al contingut principal

El candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera, va dedicar la vesprada d’ahir a ciutadans i ciutadanes que a diari seguixen la seua activitat i que parlen amb ell, però que ho fan des de les xarxes socials. Per això, Morera ha convidat a una cervesa i ha desvirtualitzat a un grup de persones inquietes que ajuden a difondre els missatge de Compromís per la xarxa.

Segons Morera, “estes persones esdevenen voluntaris de campanya que fan una gran tasca, perquè es dediquen a difondre els nostres missatges, les nostres notícies i els nostres vídeos i ens ajuden a multiplicar l’impacte de les accions que fem. Per això, i per agrair-los el seu treball, hem volgut fer un acte íntim i al mateix públic, per a prendre unes cerveses i uns refrescos i conéixer-nos personalment”.

El candidat valencianista considera que la trobada, “ha estat molt agradable perquè he conegut personalment gent que parla a sovint amb mi per internet però que no ens coneixíem en persona i també ha vingut gent que ajuda i vol ajudar a Compromís en esta campanya i que no té cap vinculació amb les formacions que integrem la coalició, i a totes estes persones vull donar-los les gràcies per aportar la seua col·laboració per a difondre el projecte d’esperança, treball i recuperació de la dignitat valenciana que proposem des de Compromís en tots els àmbits de la vida pública”.

Enric Morera té quasi mil seguidors en Twitter i més de 5.000 amics en Facebook, entre el seu perfil personal i la seua pàgina oficial. A més a més, el candidat de Compromís és dels polítics valencians pioners en la gestió d’un bloc particular on penja els seus articles d’opinió.